Coaching, begeleiding & Contact

Spread the love

Voor wie:

Voor de man, vrouw of jong volwassene die meer wil weten wat hoog sensitief zijn inhoudt en hoe je met deze (prachtige eigenschap) om kan gaan. Ook bespreken we hoe jij vol compassie kan omgaan met het sensitieve deel van jou.

Voor degene die wil praten over het verleden en de behoefte heeft om samen te kijken welke blokkades er nog zijn en hoe je deze op constructieve en helende manier kan ‘opruimen’ en transformeren.

Voor iemand die een naaste in zijn of haar leven heeft die veel zorg nodig heeft. Ik denk hierbij aan mantelzorgers maar ook partners van naasten met een fysieke of psychische stoornis. Dit gaat ook op voor ouders van kinderen met extra zorg. Mijn mening is dat ook zij gezien en gehoord willen worden. Je kan mij je verhaal vertellen. Samen kijken we naar de manier waarop jij voor jezelf zorgt en hoe je hier wellicht nog krachtiger in kan gaan staan.

Voor de mens die kampt met depressieve gevoelens en op de wachtlijst staat voor psychologische hulp en tot die tijd gezien en gehoord wil worden en de eerste stappen wil op weg naar meer ruimte en licht.

Ook als je fysiek beperkt bent en gebruikt maakt van een hulpmiddel kan ik met je naar buiten.

Jij staat centraal en we doen oefeningen en praten over vragen als:

Wat heb jij nodig?

Wat zijn je wensen en je dromen?

Wat zijn je talenten en je kwaliteiten?

Waar wordt jij blij van?

Wat is jouw veerkracht?

Door samen te wandelen voelen we de ruimte en voelen we dat we bewegen. De natuur biedt tal van middelen en metaforen die je kunnen helpen. Ik begeleid dit proces en vraag naar wat jij wilt en nodig hebt. Want…het gaat om jou!

We overleggen waar we kunnen afspreken, er is maar één voorwaarde namelijk dat het buiten is.

Je kan me mailen:

info@sensitiefinzijn.nl

of bellen:

0640241415

Liefs,

Chandrika.

Het tarief is €35 per uur inclusief BTW.

ps: vanwege de schoolvakantie ben ik van 20 juli t/m 20 augustus het beste bereikbaar via de mail. Na 20 augustus kan weer actief een afspraak inplannen met je.

Met uitzondering van schoolvakanties zijn mijn werkdagen:

ma en woe van 8.30-15.30

di en vrij van 8.30-12.00

Op donderdag werk ik als vrijwilliger voor Labyrint in Perspectief en biedt ik hulp aan naasten van mensen met een psychische/psychiatrische stoornis of kwetsbaarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *